címe   Pro Lecsó PGS pályázat logó tervezésre
 
 
A Pillangó Fejlesztések pályázatot hirdet a Pro Lecsó program kapcsán bevezetésre kerülő Pro Lecsó védjegyhez kapcsolódó logo megtervezésére.
Háttér

A Pillangó Fejlesztések pályázatot hirdet a Pro Lecsó program kapcsán bevezetésre kerülő Pro Lecsó védjegyhez kapcsolódó logo megtervezésére. Szervezetünk 2013 óta a Pro Lecsó közösségi, vegyszermentes kertészeti program keretében segíti a hátrányos helyzetű résztvevőket az élelmiszer önellátás megteremtésében, erősítésében. A Pro Lecsó program jelenleg hat Borsod megyei településen működik, a kertészet tevékenység mellett kiegészülve fenntartható településfejlesztési programokkal, szemléletformálással.
A Pro Lecsó részvétel alapú minőségbiztosítási rendszert a Pillangó Fejlesztések Pro Lecsó programjában résztvevő települések és egyéb vegyszermentes termelők részére hozta létre. Célunk, hogy a Pro Lecsó program módszereivel megtermelt vegyszermentes termékek a jövőben egy közös márkajelzés alatt, minősített termékként tudjanak piacra jutni.

A Részvételalapú Minőségbiztosítási Rendszer (Participartory Guarnatee System; PGS) világszerte helyi szinten nyújt lehetőséget a kistermelők minősítésére. A minősítési folyamat bizalmon, társadalmi kapcsolatokon és tudásmegosztáson alapulva a termelők, a fogyasztók és minden további érintett aktív részvételével történik. A részvételi alapú minőségbiztosítás a harmadik fél által történő bio- minősítést hivatott kiváltani annak érdekében, hogy a minősítésben résztvevő termelők közösen meghatározott irányelvek mentén vegyszermentes termékeiket minősíthessék, alacsonyabb adminisztrációs és anyagi terhek mellett.

Jelen pályázatban a márkásítás folyamatának részeként keressük azt az illusztrátort/ grafikust/ kreatív szakembert, akivel hosszú távon együttműködve tudjuk kialakítani a Pro Lecsó márkajelzés arculatát.

A pályázat tárgya

- Logo márkanévvel (Pro Lecsó)
- Levélpapír fejléc


A hosszú távú együttműködés keretében 2017- ben a munka folytatásaként névjegy, csomagolás/ címke, honlap arculat és szóróanyagok tervezésére kerülhet sor, jelen kiírás azonban csupán a logó és a levélpapír tervezését tartalmazza

Szeretnénk, ha a logó tükrözné a Pro Lecsó program alapértékeit:

- Vegyszermentesen, környezetbarát módon termelt zöldség, gyümölcs és feldolgozott termékek
- Egészséges, helyi, szezonális élelmiszer
- Társadalmilag felelős termék, hátrányos helyzetű termelők segítése (Részvétel alapú minősítés/ Méltányos kereskedelem)


Díjazás:
Bruttó 70.000 Forint


Ütemezés
Beadási határidő:
2017.03.24
Partner kiválasztása, szerződéskötés:
2017.03.27- 31.
Logo és levélpapír végleges verziójának elkészítése:
2017.04.14

Jelentkezés menete
Jelentkezését kérjük a prolecsomiskolc@gmail.com címre megküldeni legkésőbb 2017.03.24-ig.
A jelentkezés tartalmazzon:
- rövid bemutatkozó levelet
- Logótervet

Amennyiben a pályázó szeretne hosszú távon Egyesületünkkel együttműködni a Pro Lecsó nagy arculat (névjegy, honlap, csomagolás, címke, szóróanyagok) kidolgozásában, kérjük a pályázatához csatoljon szakmai portfóliót is.
Kérjük, csak akkor jelentkezzen, ha az ütemezésben foglalt határidőket tudja tartani!

Kérjük, a jelentkezés előtt tájékozódjanak munkánkról és a részvételi minősítésről:

Pillangó Fejlesztések weboldala
Pillangó Fejlesztések facebook oldala
IFOAM weboldala

 
Pillangó Szabadfolyású Fejlesztések a Facebookon
© bffd.hu - Butterfly Free Flow Development