Indiai káposzta
 
 

Ha itt a tél, akkor nincs mese, sok a káposzta, a sütőtök, a bab. Ha évszakosan táplálkozunk, akkor érdemes minél több változatot kipróbálnunk, így elkerülve, hogy nagyon unalmassá váljon étrendünk.

A káposztát nagyobb darabokra vágjuk, és olajon elkezdjük párolni, pirítani. Közben a mazsolát megmossuk, és vízbe áztatjuk. Amikor a káposzta majdnem teljesen megpuhult ízlés szerint fűszerezzük római köménnyel, kurkumával vagy garam masalával. Ha szeretjük, adhatunk hozzá valami csípős fűszert is.
Édes – csípős jellegű étel, Kiválóan alkalmas rizs és krumplis ételek mellé kísérőnek.

kapi
káposzta   mazsola   vegetáriánus   vegán   ősz   tél  
 
 
Szólj hozzá!
Pillangó Fejlesztések a Facebookon
© bffd.hu - Butterfly Development
Külföldről támogatott civil szervezet