Kínai rizs káposztával
 
 
Hozzávalók:
kelkáposzta, vöröskáposzta, hagyma, fokhagyma,sárgarépa, rizs, repce olaj, szezámolaj, szója szósz, só, bors

Elkészítés:

A káposztákat és a sárgarépát csíkokra vágom, a hagymát vékony szeletekre. Az előzőleg megfőtt rizst hagyom kihűlni. Mindent előkészítek.

A wokban (vagy nagy serpenyőben )a forró repce olajban először a káposztákat és a répát kevergetem, sütőm, majd a hagymákat is hozzáadom. Végül a riszt is belekeverem és a szója és szezámolajjal, borssal, sóval ízesítem.
Sok hagymát és fokhagymát használok hozzá!

Lehet hússal is készíteni, akkor az kerül a wokba legelőször.
Az enyémre sok friss koriandert is szórtam a végén.

kápi
káposzta   ősz   tél   vegetáriánus   rizs   tél  
 
 
Szólj hozzá!
Pillangó Fejlesztések a Facebookon
© bffd.hu - Butterfly Development
Külföldről támogatott civil szervezet