|
|
Grillezett harcsa bruschettával |
|
|
I. Hejőkeresztúri Főzőverseny Horgász Egyesület csapatának receptje
Grillezett harcsa bruschettávalHarcsát hal fűszerkeverékkel és csipet rozmaringgal fűszerezem és faszénen grillezem. Óvatosan nehogy szétessen. Köret: salátaágy: jégsaláta, ruccola, kukorica, saláta mix, grill sajt (alföldi) mellé. Ezt olívaolajjal és zöldségfűszerrel ízesítem. Bruschetta Hozzávalók: • 2-3 db paradicsom • olívaolaj • só • őrölt bors • bazsalikom • pirított kenyér
Elkészítés: A paradicsomot apró kockákra vágom, sózom, borsozom, bazsalikomot bőven szórok rá, és meglocsolom olívaolajjal. Pár órát állni hagyom. Fokhagymás pirítós kenyérrel tálalom. Bazsalikomos mozzarellával bolondítottam meg a tetejét. |
harcsa paradicsom paprika hagyma oliva olaj Hejőkeresztúr
|
|
|