Grillezett harcsa bruschettával
 
 

I. Hejőkeresztúri Főzőverseny Horgász Egyesület csapatának receptje


Grillezett harcsa bruschettával


Grillezett harcsa

Harcsát hal fűszerkeverékkel és csipet rozmaringgal fűszerezem és faszénen grillezem. Óvatosan nehogy szétessen.
Köret: salátaágy: jégsaláta, ruccola, kukorica, saláta mix, grill sajt (alföldi) mellé. Ezt olívaolajjal és zöldségfűszerrel ízesítem.


Paradicsomos bruscetta
Bruschetta Hozzávalók:
• 2-3 db paradicsom
• olívaolaj
• só
• őrölt bors
• bazsalikom
• pirított kenyér

Elkészítés:
A paradicsomot apró kockákra vágom, sózom, borsozom, bazsalikomot bőven szórok rá, és meglocsolom olívaolajjal. Pár órát állni hagyom. Fokhagymás pirítós kenyérrel tálalom. Bazsalikomos mozzarellával bolondítottam meg a tetejét.
harcsa   paradicsom   paprika   hagyma   oliva olaj   Hejőkeresztúr  
 
 
Szólj hozzá!
Pillangó Fejlesztések a Facebookon
© bffd.hu - Butterfly Development
Külföldről támogatott civil szervezet